2008. március 15-étől teljesen megújult honlapon fogadjuk látogatóinkat. A korábbi négy szolgáltatásból kettőt hagytunk fent, hiszen eddig is ezekre koncentráltunk. A régi oldal felett alaposan eljárt az idő, ezért több, mint 3 év működés után gyökeresen átalakítottuk. Most kissé visszafogottabb a design, a lehetőségekhez képest a navigációt is megpróbáltuk leegyszerűsíteni.

Megnöveltük az információk mennyiségét, szeretnénk minél több segítséget nyújtani az esküvő előtt álló pároknak. Ezek az információk leginkább a fotózás és a videózás témájában lesznek hasznosak, de partnereink listáját is folyamatosan frissítjük. Ha igazán jó vőféllyel, zenekarral vagy más szolgáltatóval hoz minket össze a sors, ezután is közzétesszük őket honlapunkon.

Videók esetében egyszerűbbé tettük a filmrészletek, klipek megtekintését: mostantól a YouTube videomegosztóhoz hasonlóan a honlapon is lejátszhatóak a filmek. Megmaradt viszont a közkedvelt klipletöltési lehetőség.

Legfőbb újdonság – számunkra legalábbis – a blog létrehozása. Ezentúl innen tájékozódhattok a legfrissebb hírekről, frissítésekről. A blogbejegyzések természetesen kommentálhatók, örömmel vesszük, ha megosztjátok velünk a véleményeteket.

Új honlapunkba hírlevélküldési lehetőséget is beépítettünk. Érdemes rá feliratkozni, hiszen első kézből értesülhettek az oldalra újonnan felkerült fotógalériákról vagy videoklipekről. A funkció jelenleg tesztelés alatt van, néhány napon belül élesítjük.

[UPDATE – 2008. márc. 24.]: a hírlevél funkciót élesítettük, itt lehet rá feliratkozni.

Végül, hogy régi honlapunk emlékét megőrizzük, íme egy montázs a 3 leglátogatottabb oldalról:

Régi honlapunk

Busa Béla (videó)
Víg László (fotó)