Egy esküvő megörökítése úgy, hogy évek múltán visszanézve is színvonalas legyen, nem egyszerű feladat. Pontosan ezért szükséges hozzá rengeteg kimagasló minőségű, megbízható fotós és videós eszköz, professzionális felszerelés, amelyeket egy hozzáértő csapat szakszerűen kezel. A célunk, hogy évtizedekkel később is elégedettek legyetek munkánkkal, amikor már az unokáitoknak mutogatjátok az esküvői kisfilmet és a fényképeket.

eskuvoi-fotos-budapest_vig-laszlo-33

Nélkülözhetetlen, hogy ne csak esküvői fotósként legyünk ott, hanem filmes formában szintén megörökítsük a felejthetetlen perceket azon a bizonyos napon. A fényképekkel egyedül nem tudjuk átadni azokat a pillanatokat, amiket érdemes lesz visszanézni: a fogadalomtételt, a boldogító igen kimondását, a hangos nevetéseket, örömkönnyeket és az eskető őszinte szavait. Az egész ceremónia hangulatát egy az egyben szeretnék visszaadni, fényképekkel, hanganyaggal és videóval. Számunkra fontos emellett, hogy egy kreatív és egyedi hangulatot kölcsönözzünk képeinknek és videóinknak, amely illik hozzátok és stílusotokhoz.

A fényképezőgép nem készít minőségi videofelvételt, és sajnos nem vesz hanganyagot, ezért létfontosságú a csapat másik fele, a videós. Csak fényképekkel nem lehet átadni azt a szeretetteljes légkört, amit egy remek videóval megörökíthetünk.

A legmodernebb brit és japán prémium kategóriás, High-End audiotechnikát használjuk, amiről annyit érdemes tudni, hogy a Hi-fi továbbfejlesztett, modern rokona. Felépítésekor az élőzenéhez lehető legközelebbi minőségben történő reprodukálás a vezérlő elv, a költségek figyelembevétele nélkül. Ezáltal a jelenleg elérhető legminőségibb hanghordozó eszközök ezek, melyek a lehető legtisztábban és pontosabban adják vissza a hangzottakat, úgy, mintha ott lennénk újra és újra a visszahallgatásnál. Megfontoltabb és értékesebb technika, mely segít bennünket a tökéletes esküvői videó megalkotásához, hogy a lehető legjobban visszaadjuk az élményt, a legjobb pillanatokat. Hiszen Te sem szeretnéd, hogy esküvői felvételed érthetetlen, rossz minőségű legyen, amikor egy nap visszanézed.

Hangfelvételek készítésére és visszahallgatására egyrészt a legegyszerűbb eszközünk a szokványos hangrögzítő. Ehhez nagyon hasonlító, másik hangrögzítő eszközünk a mikroport, más néven riportermikrofon. Ez a műsorokban és mozifilmekben is használatos, mini, csiptetős mikrofon, amit méretének köszönhetően zavartalanul alkalmazhatunk a meghitt pillanatokban is, tökéletes minőséget garantálva. Észrevétlenül használhatóak az esküvői viselet egy rejtettebb szegletében, így a menyasszony és a vőlegény ruhájának összhangjába nem zavar bele, és a későbbiekben az esküvői videóban sem látszódik majd. Számunkra az ilyen apróságok is létfontosságúak, mert tudjuk, hogy a tökéletes esküvő kisfilmre vágytok.

Ezenkívül a térmikrofon a következő legfontosabb eszközünk a tökéletes hanganyag rögzítéséhez. Ez egy nagyon kifinomult és érzékeny mikrofontechnika, aminek hatalmas előnye, hogy távolabbról szintén színtiszta, gyönyörű hangfelvételeket lehet vele készíteni. Rendezvényeken, színpadi előadásoknál vagy zenekaroknál használatos hangosító eszköz, szóval kifejezetten tágabb térben használják. Ezek nem irányérzékeny, hétköznapi mikrofonok, amik csak akkor generálnak szép felvételeket, ha nagyon közel tartjuk a beszélő szájához. A térmikrofont távolabb lehet helyezni, így zavartalanul tudjuk a videó anyagot forgatni, a mikrofon belelógása és a ceremónia megzavarása nélkül.

eskuvoi-fotos-budapest_vig-laszlo-35

Ezekkel a hangtechnikákkal olyan videóanyagokat készítünk az esküvődről, amit mindenkinek büszkén mutogathatsz majd. Behunyt szemmel is egy élmény lesz visszahallgatni és újraélni ezeket az intim és felejthetetlen pillanatokat. Szeretnénk a legminőségibb felvételeket biztosítani számotokra, hiszen ezekre a momentumokra életetek végéig emlékezni szeretnétek. Ebből adódóan arra törekszünk, hogy olyan kisfilmet készítsünk az esküvőtökről, ami olyan időtálló, mint a szerelmetek.