Az esküvői fotózás és filmezés nem egyszerű dolog, nem is mindenkinek való. Kreativitás, spontaneitás és rugalmasság szükséges hozzá, de ezek csak a legalapvetőbb dolgok. Találékony szellemű, művészi meglátású emberek is kellenek az emlékezetes fényképek és kisfilm megalkotásához. Ezek amiatt létfontosságúak, hogy visszakapjátok azokat a pillanatokat, amelyek különlegessé varázsolták az életetek nagy napját. Hiszen bizonyára lélegzetelállító és maradandó emlékeket szeretnétek magatoknak az esküvőtökről, amit évtizedek múltán is megkönnyezve néztek végig…

Titti & Lackó Highlight from Busa Béla on Vimeo.

A munkánkkal mi ezt nyújtjuk nektek, maximálisan törekszünk ezen tulajdonságok és készségek gyakorlására és lehető legtökéletesebb elsajátítására. A szakmában töltött közel másfél évtized alatt kialakult az az érzék bennünk, hogy mindig tudjuk, hol a legérdemesebb lennünk és honnan a legjobb megörökíteni egy-egy csodálatos pillanatot. Ez az egyéni látásmódunk az, ami hozzájárul a különleges fényképek és esküvői film elkészítéséhez. Ráadásul az esküvő kezdete előtt igyekszünk baráti légkört kialakítani veletek, hogy ne érezzétek magatokat feszélyezve a ti felejthetetlen napotokon, így sokkal őszintébb emlékeket tudunk nektek készíteni. Hiszen veletek együtt az elejétől a végéig mi is megéljük az egész eseményt.

viglaci-preparations-28

Mind a fotóinkról, mind pedig a filmjeinkről sugárzik a boldogság és a meghittség, ezeket mi igazán fontosnak tartjuk és szeretnénk is megmutatni arról a bizonyos napról. Ezek az észrevétlenül megörökített érzelmek azok, amiért mi ebben a szakmában vagyunk, amelyek miatt hétről-hétre újra nyakunkba vesszük az országot és egy újabb ifjú pár boldog perceit rögzítjük.

Számunkra nagyon fontos a természetesség, ezért a meglévő fényekkel dolgozunk, amit a helyszín, a napszak és az időjárás biztosít. De úgy játszunk ezzel a naturális világítással, hogy a végeredmény mégis élénk, dinamikus képeket biztosítson.

viglaci-creative-30

Mivel ketten, illetve a legtöbbször hárman dolgozunk egy csapatként, így a több szem többet is lát és örökíthet meg. Általában három kamera van a kezünk ügyében, így rengeteg nézőpontból vehetjük az eseményeket. Ezáltal kifejezetten változatos mozgóképes anyag készül majd az esküvőtökről, ami hosszú évtizedek múlva is képes ámulatba ejteni benneteket. Sőt, abba sem tudjátok majd hagyni a kisfilm újranézését, és ezzel a mi céljaink máris megvalósultak :)

viglaci-ceremony-31

Rövid, 15-30 perces esküvői filmet készítünk végeredményként, de abban minden kihagyhatatlan momentum szerepelni fog. Érzelemdús, látványos és érdekes emlékfilm lesz, amely vonzani fogja a nézők tekintetét és jónéhány irigy pillantást is garantáltan be fogtok zsebelni. Szándékunk, hogy fiatalos és modern kisfilmeket készítsünk, amik sosem mennek majd ki a divatból a kreatív és ötletgazdag mivoltuk miatt. Mindehhez hangulatban passzoló, dekoratív zenei aláfestést választunk, hogy az összhang tökéletes legyen.

Ezáltal kihagyhatatlan a rengeteg energiát és odafigyelést megkívánó utómunka, ami a film ritmusának és az érzelmek átadásának létfontosságú eleme. A vágáson múlik az egész esemény történetmesélésének sikere. Mindehhez pedig a hanganyag és a zene tökéletes hozzáillesztése szükséges még, ami a professzionális, hozzáértő csapatunk munkája nélkül nem sikerülne.

viglaci-creative-08

A hibátlan eredményekhez viszont minőségi felszerelés szükséges, amit csapatunk a ti esküvőtökhöz is biztosítani fog. Az általunk megálmodott képi világot a fényekkel való játék, valamint a prémium minőségű DSLR kamerák és nagy fényerejű objektívek által rögzített anyagok adják. Emellett a Nagy Nap hangjai is kiváló hangrögzítő eszközeinkkel, szinte stúdióminőségben kerülnek felvételre.

viglaci-party-30

Mi mindezzel a felszereltséggel, és szakmai szerelemmel törekszünk kihozni a maximumot minden esküvői kisfilmből és fotósorozatból. Számunkra nincs annál fontosabb, mint a legtökéletesebb esküvői emlékvideót és fotókat nyújtani nektek, amelyre évtizedekkel később is boldogan gondoltok.

Pontosan ezért alkotunk egy tökéletes esküvői fotós és videós csapatot, mert nemcsak stílusunk egyezik, hanem a céljaink is.