Miért jó, ha összeszokott fotós-videós csapatként örökítjük meg az esküvődet?

Több, mint egy évtizede működő, kétszemélyes esküvőfotós- és videós profi társulás vagyunk. Hosszú évek ismertsége áll mögöttünk, ami munkakapcsolatunkon kívül szoros barátsággá alakult. Szerintünk ez elengedhetetlen ebben a munkakörben, amiben mi dolgozunk, hiszen érzelmeken alapul. De mit tudunk pontosan nektek nyújtani?

A rengeteg közös tapasztalat és élmény összekovácsolt bennünket egy rugalmas, segítőkész csapattá. Legtöbbször szavak sem kellenek ahhoz, hogy megértsük a másik következő lépését, így a legjobb, ha együtt kérnek fel bennünket, az igazi értékünk kettőnk csapatmunkájában rejlik. Súrlódásmentesen összedolgozunk, egymás tevékenységét támogatva gördülékenyen megoldva egy-egy helyzetet.

2

A kezdetektől nagyon hasonló stílusban dolgozunk, szeretünk inkább kreatív, művészi fényképeket és videókat készíteni. Szeretnénk, ha a ti esküvőtök a ti stílusotokat és kettőtök személyiségét tükrözné, ezt akarjunk megvalósítani munkánkkal. Ezáltal igyekszünk minden párral személyes, bizalmas kapcsolatot kiépíteni, hogy ne feszengjünk az esküvő során, hanem könnyed hangulatban teljen.

A megszokott munkamenetünk biztosítja, hogy minden gördülékenyen és könnyedén menjen, nem zavarva benneteket. Egy ennyire meghatározó és emlékezetes esemény megörökítésénél különösen elengedhetetlen egy olyan professzionális csapat jelenléte, akik együttműködve, legtöbbször akár a háttérben, észrevétlenül és szótlanul tevékenykedik.

Mivel ez a nap rólatok szól, elengedhetetlen, hogy a menyasszony, vőlegény és a családtagok meghitt és nyugodt körben töltsék az eseményt, idegenek zavarása nélkül. Egy ilyen érzelemdús eseményen nélkülözhetetlen az intimitás, amit egy szempillantás alatt két kívülálló könnyedén megzavarhat, ha nem elég talpraesettek. Törekszünk a legminimálisabb beavatkozásra ennek köszönhető – amire nagyon büszkék vagyunk –, hogy az egyik pesti kis templomban tartott esküvő után a pap külön megköszönte, hogy szinte észrevehetetlenek voltunk az esemény során.

Fotózás és filmezés egy téli esküvőn, ahol a csodálatos karácsonyi fényeket is kihasználtuk

Igyekszünk a legapróbb részletekig mindenre odafigyelni, ilyen például a megfelelő, természetes világítás, mert ez egy intimebb, bizalmasabb hangulatot kölcsönöz a képeknek, ezáltal könnyebben tükrözik vissza a meghittséget akár évekkel később. Gondolj csak bele, milyen képet is szeretnél megmutatni majd gyermekeidnek, unokáidnak? Ha vannak elképzeléseid és ötleteid, mindenképpen oszd meg velünk, és legjobb tudásunk szerint próbáljuk majd azokat megvalósítani.

Lehetőleg kerüljük a vakuvillogást és a kameralámpákat, mivel ezek szintúgy zavaró tényezők lehetnek, megzavarhatják az adott pillanat mélységét. Diszkrét résztvevőkként dolgozunk, de mindeközben mégis emiatt vagyunk képesek megörökíteni a leggyönyörűbb és legérzékibb pillanatokat. Eggyé válunk a fogadalmat tevő párral, családtagjaikkal, a vendégekkel és magával az esküvővel. Spontaneitás és őszinteség jellemzi a fényképeinket.

09_ma-kreativ-polgari-133

Az esküvő teljeskörű dokumentálását vállaljuk: az előkészületektől az utolsó hajnali pillanatokig ott vagyunk, és megörökítjük a mosolyokat, örömkönnyeket, áhítatot és szerelmet. A nap kezdetével ott vagyunk a fodrásznál, kozmetikusnál és az öltöztetés során, hogy ezeket a megismételhetetlen és izgalommal teli eseményeket is megörökítsük.

Képzeld el, hogy évtizedek múlva is örömkönnyek és szívből jövő kacagás váltják egymást, amikor az esküvői fotóalbumot és a filmeteket végignézve újraélitek az esküvő leggyönyörűbb pillanatait az elejétől a végéig. Ez a legfontosabb célunk, amit szeretnénk munkánkkal megvalósítani az esküvődön. Ezért nélkülözhetetlen minden másodperc megörökítése, mert egy-egy megfakult momentum visszanézése ugyanolyan érzelmeket tud kiváltani, mint személyesen megtapasztalva.

Felszereltség és szakmai szempontból is említésre méltó a munkánk, hiszen egymás eszközeit alaposan ismerjük, és minimum 4 DSLR gépvázzal, valamint 10 különböző objektívvel vagyunk jelen az esküvőn. Egyedi látásmóddal, átlagon felüli minőségben rögzítjük fényképeiteket és filmjeiteket.

Számunkra meghatározó, hogy fotóink és videóink a jövőbeli hitvesek életét és stílusát tükrözzék. Fontos, hogy az esküvő előtt alaposabban megismerjünk titeket, így évtizedekkel később, amikor a gyerekeknek, unokáknak mutogatjátok a fényképeket a felejthetetlen napról, ők is átérezhetik, mennyire csodálatos volt. Mivel két ember életének egy jelentőségteljes eseményén segédkezünk, így a legfontosabb kulcsszó a bizalom, köztetek és közöttünk.

pl-kreativ-138