Egy esküvő megörökítésének szükséges alapeleme, hogy az esemény fesztelen és könnyed hangulatban teljen, ezzel nem zavarva benneteket. Ehhez baráti légkör kialakítása szükséges a fotográfus, a videós csapat és köztetek. Egy ilyen meghatározó napon, ami közös életetek első legfontosabb momentuma, nem szerencsés, ha a diszkrét, meghitt hangulatot külsős személyek zavarják.

Mindketten ennek tudatában vagyunk, és tiszteljük ezt, tehát igyekszünk az esküvő előtt megismerkedni veletek és egy könnyed hangnemet kialakítani egymás között. Ahogy nektek, úgy nekünk is kulcsfontosságú, hogy fantasztikusan érezzétek magatokat a nagy napon. Mindehhez elég az a néhány óra, ami alatt összeszokunk, megismerkedünk és máris feloldottuk az esetleges frusztrációkat. Ráadásul mindenképpen ajánljuk, hogy tartsunk esküvői fotós és videós főpróbát, így mire odajutunk, teljesen megfeledkeztek majd a jelenlétünkről az esküvőn.

Könnyebben készítünk őszinte és meghitt fényképeket, hiszen minden pár másképp fejezi ki az érzelmeit, másképp szereti egymást, amit csak teljes összhangban tudunk nektek megörökíteni.

Ezenkívül, ha szeretnétek esetleg fényképeket vagy videóanyagot készíteni a leánykérés vagy a megismerkedés helyszínéről, nekünk ez nem probléma. Megyünk, ahova szeretnétek, akár külföldre is, mert minden újdonságra vevők vagyunk.

A szerelmi történetekről is örömmel készítünk nektek, egy általunk csak „Love Story” kisfilmként nevezett videóanyagot, amit akár több helyszínen forgathatunk. Az esküvő előtt előszeretettel vállalunk jegyesfotózást, így az előre készített képekből vagy a „Love Story” kisfilmmel a násznépet is meglephetitek, egy kedves esküvői programként.