Manapság mindenki ért egy kicsit a fényképezéshez, hiszen ezt lehetővé tették az okostelefonok csúcstechnológiás, mini kamerái. Ráadásul, aki nem fotóiparban dolgozik, az is tisztában van vele, hogy a két legnagyobb márka ezen a téren a Canon és a Nikon. Az elmúlt években, sőt messze visszamenőleg ők ketten ennek a szektornak a vezetői, és egymásnak a legfőbb vetélytársai. Menyasszonyként, ha nem is érdekel túlságosan ez a világ, érdemes tisztában lenni néhány alap tudnivalóval gépeinket illetően, hogy megbizonyosodj, hogy a legprofibb és legmodernebb technikával készülünk az esküvődre.

Hosszú ideje már, hogy vetélkedik egymással a Nikon és a Canon, nem véletlenül. Mindkettő márka próbálja a lehető legjobbat nyújtani, és mi pontosan ezért dolgozunk mindkettővel egyszerre. Teljes mértékben kihasználjuk előnyeiket, és az egyikkel kiaknázzuk a másik hátrányait.

Ezenkívül a piacon rengeteg egyéb cég próbál felfele törekedni a ranglétrán, de mivel egyik említett márka színvonalát sem közelítik meg, szóba sem jöhet más. A tökéletes végeredményhez megfelelő minőségű eszközök szükségesek. Emiatt törekszünk állandóan a legkimagaslóbb minőségű felszereléssel dolgozni, még ha ez jelentős befektetést is igényel, mert úgy gondoljuk, megéri. Hiszen nekünk megtérül, ha te elégedett leszel az esküvődről készült emlékekkel.

A fényképeket Nikon fényképezőkkel és objektívekkel készítjük, míg a kisfilm megörökítése Canon DSLR vázzal és hatalmas objektív választékkal történik, így kamatoztatva mindkét márka előnyeit.

Mivel mindketten jól ismerjük a másik felszerelését is, így gyakran előfordul, hogy készítünk fényképeket a Canon géppel, vagy éppen kihasználjuk a Nikon gépekben szintén meglévő videofelvételi lehetőségeket.

Ezzel tökéletesen kiegészítjük egymást, és gyönyörű, minőségi végeredményt készítünk nektek. A nekünk bizalmat megszavazó párok eddig még sosem csalódtak munkánkban, és tudjuk, hogy ti sem fogtok. De ehhez az egyik legfontosabb, ami a kreativitáson és a hozzáértésen kívül számít, a tökéletes technikai felkészültség. Ebben is jók vagyunk.