Az esküvő egy csodálatos, közös jövő alappillére, amely egy szerelmespár életében egy pillanat csupán, a közös életük megkoronázásaként. De pontosan ezért szeretnénk annyira, ha ez az emlék felejthetetlen lenne, és minden fénykép visszanézésénél úgy éreznétek, mintha pontosan az esküvői események forgatagába csöppennétek vissza.

emlek-a-jovonek-eskuvoszerviz-foto-video-3

Törekszünk minden egyes pillanat, mozdulat és hang megörökítésére, ami az évek múlásával könnyen megkopik az ember emlékezetében. Mi ezeket örökítjük meg nektek. Szeretnénk, ha nemcsak ti, hanem születendő gyermekeitek, sőt az unokáitok is felemlegetnék és ámulva néznék vissza az esküvői eseményeket.

Az idő múlásával remek ajándék válik belőle, hiszen újranézhetitek és láthatjátok a fiatalabbik önmagatokat, mosolyogva fürkészhetitek akkori gondolataitokat, külsőtöket. Egyre értékesebb emlék válik belőle, ahogy telnek az évek. Főleg, hogy mi megörökítjük nektek a szülőket, rokonokat, és mindenkit, aki fontos helyet foglal szívetekben. Ezáltal évtizedekkel később, amikor ők már nem lehetnek közöttünk, nektek akkor is lesz egy csodálatos emléketek róluk. A célunk, hogy ezeknek a megőrzésében segítsünk olyan formában, hogy időtállóak legyenek és később is úgy gondoljátok, jó döntés volt a kettőnk segítségét kérnetek.

emlek-a-jovonek-eskuvoszerviz-foto-video-4

Minden igényeteket megpróbálunk kielégíteni, stílusotokhoz és elvárásaitokhoz méltón örökítjük meg a nagy pillanatokat, egy örökre szóló darabot készítve nektek. Sajnos előfordulhat, hogy a számotokra kedves emberek közül nem tud mindenki eljönni az esküvőtökre, így egy kisfilm tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy a későbbiekben ezt az eseményt megosszátok velük.

A fotók mellett ezért tartjuk nagyon fontosnak az esküvői filmet is. A legspontánabb mozdulatokat, könnyeket és mosolyokat örökítjük meg nektek, amelyeket idővel talán el is felejtetek, de visszanézve hatalmas örömöt okoz majd nektek.

emlek-a-jovonek-eskuvoszerviz-foto-video-2