Egy esküvő nem mindennapos esemény az ember életében, pont ezért szeretné mindenki, hogy a lehető legtökéletesebb legyen. Egyszeri, de megismételhetetlen és felejthetetlen.

Emiatt nekünk szintén ez az elsődleges célunk, és egyben jeligénk, hogy csináljuk egyszer, de azt kifogástalanul. Hiszen ha egy szerelmespár az esküvő mellett dönt, az egyszeri alkalom, amit bizonyára mindenki a legjobban akar csinálni. Ezáltal, ahogy nektek a hibátlan szervezés és kivitelezés, nekünk minden pillanat megörökítése, és a hangulat későbbiekben is egy az egyben való átadása a végcél. Együtt képesek vagyunk ezt biztosítani nektek, hiszen rengeteg videó-, és képanyagot készítünk az esküvőtökről. Mindezeket prémium minőségű eszközökkel, kreativitásunkkal, és a sok éves tapasztalatnak köszönhető meglátásainkkal.

De ehhez mindketten kellünk, egy csapatként. Ha csak egyikünket hívod, akkor a későbbiekben bánni fogod, hogy nem volt fotósod vagy videósod. Hiszen tökéletesen kiegészíti egymást egy esküvői Fine Art album és egy kettőtökről készült Love Story kisfilm. Ráadásul a nagy nap reggelén mi azzal a gondolattal indulunk az esküvődre, hogy együtt összehozzuk életünk legjobb fényképeit és filmjét aznap, amivel később ti csak dicsekedni tudtok.

Maximálisan egyetértünk Jerry Ghionis ausztrál esküvői fotóssal:

„You don’t have to be the best. You just have to be better than last week.”
(Nem kell a legjobbnak lenned. Elég, ha jobb vagy, mint múlt héten voltál.)

Mivel nincs lehetőség az esküvői pillanatok megismétlésére, így ezalatt az egyetlen, megismételhetetlen nap alatt kell a tökéletes fényképeket és filmanyagot rögzíteni. Mindezt kifogástalan minőségben, a leggyönyörűbb pillanatokat megörökítve.

Ez a nap csak rólatok és szeretteitekről szól, ezért ne féljetek a kívánságaitokat és vágyaitokat megpróbálni valóra váltani, hiszen ez egyedülálló alkalom a közös életetekben. Segítünk ezekben nektek, mert nincs lehetetlen vagy akadály, amit ne hidalhatnánk át.

eskuvoi-fotozas-barcelona-vig-laszlo