A fényképek digitalizálása előtt természetes volt, hogy esküvői fényképeink egy gyönyörű album lapjain néztek vissza ránk. Szerintünk pont ez az az élmény, ami évek múltán is gyönyörű ajándék, és amiről nem szabad megfeledkeznünk: a Fine Art album.

Manapság természetesnek vesszük, hogy egy-egy eseményen megörökített fényképeket valamilyen adathordozón vagy képmegosztón keresztül kapunk meg. Hiszen könnyen kezelhető, egyszerűen tárolható, ráadásul többféle eszközön őrizhetjük őket az utókor számára. De egy olyan felejthetetlen és korántsem hétköznapi eseményről készült fényképek, mint az esküvőd, pontosan emiatt érdemelnek nem mindennapi tárolást.

fine-art-eskuvoi-album-vig-laszlo-1

De nem csak esztétikailag érdemes egy esküvői fotóalbum, hanem az élmény miatt is. Hiszen mennyivel érdekesebb egy gyönyörű, igényesen készített, minőségi borítású fényképalbumot a kezünkbe venni, és végiglapozni, mint állandóan előkeresni az adathordozót és a képernyőn végigkattintani a fényképeket. Ráadásul előkelő dísze lehet az újdonsült házaspár hálószobájának egy ilyen emlékkönyv. Ezenkívül a digitális tárolás sem garancia a fényképek biztonságos raktározására, hiszen adathordozónk könnyen szem elől veszhet, tönkremehet, lemezeink karcolódhatnak, és egyszerre veszhet minden fényképünk kárba.

fine-art-eskuvoi-album-vig-laszlo-4

Mindazonáltal a papír alapú tárolás sem veszélytelen, mert előhívás közben egy kevésbé hozzáértő könnyen ronthat a minőségen, főleg ha nagyításról beszélünk, szóval nem mindegy, kire bízzuk.

Ezáltal a lehető legjobb megoldás minden szempontból a Fine Art album, hiszen ennek lapjai professzionális nyomatokból, lézeres levilágítással készülnek, időtállóak és strapabíróak. Ráadásul dupla oldalakból áll, és nem mellesleg az ide szánt fényképek olyan utómunkálaton esnek át, ami élénkebb, vibrálóbb színeket biztosítanak hosszútávon a magazinretusnak köszönhetően.

fine-art-eskuvoi-album-vig-laszlo-3

Ez az album az esküvő történetét képes mesélni, melyben minden oldal megelevenedik a szemünk előtt, érzelemteli emlékeinket felidézve. Mindez minőségi borításban és alapanyagokból, amely generációkon keresztül képes megőrizni a felejthetetlen napot eredeti színeiben és pompájában.

fine-art-eskuvoi-album-vig-laszlo-5