Az esküvő megörökítése sok éves tapasztalatot, tántoríthatatlan kitartást és újdonságokra való nyitottságot igényel. Természetesen szükséges a technikai háttértudás, és a türelem, hiszen olykor sokáig hangtalanul és mozdulatlanul szükséges dolgozni, hogy ne zavarja az esküvő menetét.

Emiatt nem is mindenki képes rá. Mögöttünk több, mint egy évtizednyi közös esküvői fotós és videós munkatapasztalat áll. Esküvőről esküvőre rengeteg érzelemmel találkozunk és ahhoz, hogy ezek őszintén mutassanak utólag, észrevétlenül rögzítjük őket, benneteket nem zavarva. Ráadásul a rengeteg tapasztalatnak köszönhetően könnyedén, egyszerűen mozgunk és dolgozunk az esküvő alatt. Tudjuk, hogy mikor és hol legyünk a tökéletes fénykép, videóanyag megörökítéséhez. Nem csak az előtérben történő eseményekre koncentrálunk, hanem a háttérben zajló dolgokra és emberekre is ugyanúgy fordítunk energiát. Hiszen a családotok és a barátok meghatottsága, mosolyai és örömkönnyei szintúgy csodálatos emlékekké válhatnak.

Többször is előfordult, hogy évekkel később is valamilyen visszajelzés birtokába jutottunk tőletek. Gyakran elhangzik ilyenkor, hogy újranézve a fényképeket és kisfilmet még mindig felfedeztek valamilyen apró, de annál nagyobb értékkel bíró részletet. Nekünk elmondhatatlanul sokat jelent ez, főleg a hivatásunkra és az eredményeinkre nézve, hogy hosszú idő után is ugyanolyan bizalommal gondoltok vissza ránk és elégedettek vagytok azzal, amit nyújtottunk nektek. Véleményünk szerint ennél jelentőségteljesebb elismerés nincs egyik szakmában sem, sőt ennél jobb ajánlólevelünk sem lehet, miért érdemes velünk együtt dolgozni. Ilyenkor érezzük úgy, hogy megfelelő hivatást választottunk és sikerült megvalósítani a céljainkat. Reméljük ez nektek is elég meggyőző, hogy bennünket válasszatok az esküvőtök megörökítésére, és bizonyíthassuk, hogy van létjogosultságunk a professzionális esküvői fotósok és cinematográfusok között.