Egy esküvőn mindenki elegánsan jelenik meg, hiszen ez egyszeri és meghatározó esemény. A férfiak előkeresik az öltönyeiket és a nyakkendőt, a nők pedig képesek külön erre az alkalomra több tucat ruhabolt kínálatát végigpróbálni. De ez a természetes és így is illik. Ráadásul az esküvőről készült emlékeken mindenki szeretne szépen mutatni.

Ezáltal pont az esküvőfotós-, és videós ne öltözzön fel elegánsan, amikor körülöttük az teljes násznép szebbnél szebb ruházatban tölti a nagy napot? Úgy gondoljuk, hogy alapvető tiszteletadás az ifjú pár és a vendégeik számára, hogy rendesen felöltözünk. Természetesen nekünk ez a munkánk, és dolgozni megyünk az esküvőtökre, de egy orvos sem rövidnadrágban és pólóban várja a betegeit. A legtöbb hivatásnak megvan az íratlan szabályok által meghatározott öltözete, és mi ehhez hűen tartjuk is magunkat. Ráadásul ez nem használható magyarázatképp, hogy azért öltözik az esküvői fotós-, és videós szakadt farmernadrágba, mert ők csak dolgozni mennek.

vig-laszlo-eskuvoi-fotos-maldiv-szigetek
Mindig az alkalomhoz és a helyszínhez illően: a fenti helyszínen ez volt a dress code :) Eszti és Gergő esküvője, Nalaguraidhoo (Maldív-szigetek)

Rengeteg pletyka terjeng arról, hogy ezt a hivatást űzők mennyire alulöltözötten végzik a munkájukat. Szeretnénk ezeket a szóbeszédeket megelőzni és bizonyítani az ellentétét, hiszen nekünk nemcsak a munkánk végeredménye fontos, hanem az összkép, és hogy ti mit gondoltok rólunk. Szeretnénk mindenben a maximumot nyújtani és megbízhatóságot sugallni nektek, hogy komolyan vesszük a hivatásunkat és érdemes bennünket választanotok. Hiszünk abban, hogy „násznépnek öltözve” jobban bele tudunk olvadni a környezetbe és nem tűnünk ki annyira majd belőle.

Ezzel is segítjük a saját munkánkat, de közben benneteket sem zavarunk. Ha ti megszavaztátok nekünk a bizalmat, akkor ilyen apró külsőségeken nem szeretnénk, hogy elbizonytalanodjatok a választásotokat illetően. Ez a megállapodás a kölcsönös tiszteletadáson alapszik. Szeretnénk minden szempontból 100%-ot nyújtani, mert így készíthetünk nektek erről a felejthetetlen napotokból maradandó emlékeket.