Az esküvő egyszeri momentum kettőtök életében, nem mindegy tehát, milyen emlékek készülnek róla. Ezért nagyon fontos, hogy azok egyáltalán milyen minőségűek lesznek. Ha az esküvő szervezésében és kivitelezésében a maximumra törekedtek, akkor az esküvői fotós- és videós csapatnál se érjétek be kevesebbel.

Könnyen belefuthattok pályakezdő, kevésbé tapasztalt emberekbe, ebben a szakmában ezzel különösen gyakran találkozunk. Érdemes elég időt szánni a kiválasztott fotósok, filmesek munkáinak, szakmai hátterének alapos megismerésére. Sok minden kiderülhet a referenciaként használt fotókról és videóanyagokról. Egy kis odafigyeléssel rögtön szembetűnhet például a minőség (színek, élesség, stb.). Ezenkívül, hogy mennyire előnyös szögekből, ötletes meglátásokkal és kreatív megoldásokkal valósítanak meg egy-egy képet, jelenetet.

Unalmas, tucatszor látott megoldásokat láttok, vagy egyedi, megismételhetetlen pillanatokat? Egyáltalán szimpatikus-e a képi világa az egésznek, megszólít-e valamennyire bennünket? Érdemes olyan csapatot választani, akiknek a kifejezésmódja összevág az általatok elképzeltekkel, akiknek a fotóin és filmjein ti is el tudjátok képzelni magatokat.

Kérünk, csak akkor válasszatok minket, ha megnézve eddigi munkáinkat tetszenek, amit láttok, és úgy érzitek, tudtok azonosulni a stílusunkkal. Ha mindez megvan, akkor valószínűleg minket kerestek, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot!

De ha csak egy átlagos fényképészre vagy filmesre van szükségetek, akkor nem vagyunk benne biztosak, hogy minket kellene választanotok. A mi sikereink elsősorban a közös munkában rejlenek. Emellett korántsem középszerű és ennek köszönhetően nem is olcsó szolgáltatásokat nyújtunk, úgyhogy ha kevesebbel is megelégszetek, bizonyára nem mi vagyunk az ideális jelöltek az esküvői fotóitok és filmetek elkészítésére.

Mindazonáltal, ha bizalmatokba tudtok fogadni bennünket, rajongtok egymásért és ezt ki is tudjátok mutatni, szerettek mosolyogni, akkor ne keresgéljetek tovább! Sőt, vevők vagyunk minden újabb kihívásra, ötletre és koncepcióra, úgyhogy ne féljetek megvalósítani álmaitokat – velünk!