Az esküvői szervezkedés az esküvő tényleges napja előtt már több hónappal, akár egy évvel azelőtt megkezdődik. Jól tudjuk, hogy egy ilyen fontos és megismételhetetlen nap rengeteg előkészületet igényel, éppen ezért érdemes időben kiválasztani, hogy kikkel szeretnétek megörökíttetni ezt a felejthetetlen napot.

Amikor nézelődtök, szánjatok rá elegendő időt és energiát annak megismerésére, hogy melyik csapat mit tud ajánlani, de legfőképpen, hogy kinek milyen a portfóliója. Még ennél is fontosabb szempont, hogy kivel szimpatizáltok? Ha sikerült szűkíteni a lehetőségeken, akkor a kettőtökhöz leginkább illő fotósokkal és filmesekkel vegyétek fel a kapcsolatot. A dátumok nálunk általában 6-8, de nem ritkán 12 hónappal előre betelnek. Mivel egy nap csak egy esküvőt tudunk vállalni, sajnos nagyon sokszor kell elutasító választ írnunk.

Lehetőség szerint szervezzetek személyes, vagy legalább skype-os találkozót a számotokra legrokonszenvesebb fotóssal, videóssal. Jobb, ha egy ilyen beszélgetés során derül ki, mégsem egyeznek a stílusok vagy az elképzelések. Ilyenkor mind a fotós-videós, mind pedig ti tovább tudtok lépni és még mindig jobb ez a megoldás, mintha az esküvő után derülne ki, hogy teljesen mást szerettetek volna. Mindenképpen olyan személyeket válasszatok erre a feladatra, akikkel úgy érzitek, bensőséges, baráti viszonyt tudtok alakítani. Ez amiatt nagyon fontos, mert egy esküvő hangulata eleve intim és családias, senki nem vágyik arra, hogy idegenek, oda nem illő személyek ezt a romantikus és szeretetteljes közeget megzavarják.

Tehát lehetőleg az esküvő előtti fél-egy évben döntsétek el, kit szeretnénk választani esküvői fotósnak, videósnak és ha mi leszünk a kiválasztottak, időben egyeztessünk erről. Mindenképpen szánjatok elegendő időt erre a feladatra, hiszen ezen múlik az esküvői emlékek megörökítése.

Mi ezt a feladatot mindig nagy örömmel és mind emberileg, mind pedig szakmailag a maximumot nyújtva hajtjuk végre.