Az esküvői fotózás- és videózás a reggeli készülődéstől az éjszakai utolsó pillanatokig tartó feladat, hiszen minden momentumot szeretnénk emlékbe megőrizni nektek, nemcsak a boldogító igen kimondását. Számunka ugyanúgy fontos a készülődés hangulatát és izgatottságát megörökíteni, mint a hajnali boldog mosolyokat.

Tehát ott vagyunk veletek végig, de a nap lényeges részében észrevétlenül és zavartalanul dolgozunk. Beleolvadunk a barátok, családtagjaitok közé, így rengeteg őszinte pillanatot tudunk megörökíteni az ő szemszögükből rólatok, és róluk szintén.

De bizonyára minőségi és gyönyörű fényképeket szeretnétek megőrizni erről a napról, de ez ugyanúgy múlik rajtatok, mint rajtunk. Természetesen, amikor elegánsan felöltöztetek a felejthetetlen eseményre, akkor könnyebb dolgunk van igényes fényképek és videók készítésében. De ne felejtsétek, hogy mi a környezetetekben lévő személyeket: családtagok és ismerősök mosolyait szintén megörökítjük nektek, viszont ehhez lényeges, hogy ők is megfelelően, alkalomhoz illően öltözzenek fel.

Mivel folyamatosan fényképezünk és készítjük a videóanyagot, érdemes megfeledkezni a kopottas felsőkről és az otthoni melegítőnadrágokról a készülődés során. Hiszen illúzióromboló látvány, amikor egy örömanya vagy örömapa melegítőben segít befűzni a lánya menyasszonyi ruháját vagy megkötni a fia nyakkendőjét.

Az esküvő folyamán szintén érdemes, ha egységesen elegáns mindenki, és nincs túlságosan kihívóbb vagy rikítóbb színekben, esetleg kevésbé igényes öltözékben senki. Ezáltal színvonalasabb fényképeket tudunk készíteni számotokra, amikről nemcsak a boldogság, hanem így az összhang is sugárzik. Sokkal szívesebben nézitek vissza majd az emlékeket így, mintha lenne valaki, aki külső megjelenésével rombolja az összhatást.

A többi felelősség innentől a miénk, ne féljetek ezt a kezünkbe adni! Igyekszünk a legkülönlegesebb fénykép- és videóanyag megvalósítására, és vágyaitok beteljesítésére, hogy örökké büszkék lehessetek a felejthetetlen nap emlékeire.