Az esküvői fotós- és videós hivatást nem ma kezdtük, hiszen több, mint tíz év munkatapasztalat van már a hátunk mögött. Reméljük, ennek többszöröse lesz majd a távoli jövőben. De az eddigi évek alatt rengeteg mindennel találkoztunk és mindenfélében volt részünk. Voltak pozitív és kevésbé pozitív élményeink a múltban egy-egy ilyen eseményen.

elvezd-az-eskuvot-foto-vig-laszlo

Szóval csak ajánlani tudjuk, ha a várva-várt nap – ami csak rólatok szól – végre megkezdődik, akkor onnantól kezdve ne aggódjatok semmin, hanem élvezzétek ki! Egyszeri, megismételhetetlen esemény ez, így nem szabad hagyni, hogy bármi a boldogságotok útjába álljon a felejthetetlen napotokon. Hiszen hosszú hónapokig, néha évekig tervezitek, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Ha a legjobb szakembereket, szolgáltatásokat és helyszínt kiválasztottátok és magatok mellé vettétek azokat az embereket, akikben maximálisan megbíztok, és akik veletek és értetek dolgoznak majd a nagy napon, akkor nincs más dolgotok, mint hagyni, hadd menjen minden a maga tempójában.

elvezd-az-eskuvot-foto-video

Hiszen mind időben, mind anyagilag rengeteg ráfordítást igényel egy esküvő. A sok beleölt energia és fáradozás gyümölcse a reggeli készülődéstől kezdődően érik be számotokra. Engedjétek el a lényegtelen dolgokat, hangolódjatok egymásra és csak a másikra figyeljetek, hiszen ez kettőtök ünnepe, és mindenki miattatok van jelen. Ráadásul, ha ti jól érzitek magatokat, boldogak vagytok, akkor nem történhet semmi rossz, és a környezetetekben lévő családtagok, barátok is így fogják érezni magukat. Hiszen egy kellemes, családi és baráti körben töltött napon nem létezik olyan, ami kifoghatna rajtatok.

elvezd-az-eskuvot-foto-vig-laszlo-film-busa-bela

Ha minket kértek fel arra a nemes feladatra, hogy megörökítsük nektek ez a csodálatos napot, mi mindent megteszünk, hogy észrevétlenek maradjunk, és fergetegesen sikerüljön az esküvőtök. Ötleteinkkel, tanácsainkkal és személyiségünkkel is hozzájárulunk az egész esemény gördülékeny menetéhez, hiszen közös életetek megünneplése nekünk is ugyanolyan fontos.