„Nincsen olyan fotó, ami ne tetszene. Tökéletesen kaptad el a legszebb pillanatokat, a kreativitásoddal fűszerezve. Ettől nem hétköznapiak!

A videó pedig fantasztikus! Nevettünk, sírtunk, ámultunk és meglepődtünk. Minden benne van, aminek benne kell lennie.”

Andi és Csongor véleménye

Úgy gondoljuk, hitelesebb, ha egy olyan pár véleményét tesszük a kezdőlapra, akikkel már átéltük az esküvőjük örömeit. Bízunk benne, hogy a fenti véleménnyel Ti is egyetértetek majd. Olyan fotókat és filmeket készítünk, amelyek évek múlva is képesek felidézni az érzelmeket.

„A kedves szerénységetek mögött óriási profizmus van! Még egyszer meg szeretném köszönni a megbízható, profi és egyben művészi munkátokat. Köszönöm, hogy megnevettettetek, ez mindennél többet számított! Öröm volt Veletek dolgozni (Ti dolgoztatok, mi élveztük). Életem második legjobb döntése vagytok. Az első, hogy hozzámentem Csongorhoz, a második, hogy Benneteket kértelek meg arra, hogy ezt megörökítsétek.”

Andi és Csongor véleménye, 2. rész

Miért jobb együtt?

Az esküvői fotózást és videózást általában együtt vállaljuk el. Ennek több oka is van: évek óta együtt dolgozunk, az esküvő során nem kell figyelnünk egymásra, mert van egy kialakult munkamenetünk. Ismerjük egymás munkastílusát és látásmódját. Tudjuk, hogy melyik esemény mutat jól fotókon és melyik inkább filmen. A honlapon látható esküvők 90 %-a közös munka eredménye.

Minden párral személyes kapcsolat kialakítására törekszünk, hiszen munkánk jórészt kölcsönös bizalomra épül.

Stílusunk

Kreativitás, játékosság és diszkréció jellemez minket. Általában nem avatkozunk be a történésekbe, megpróbálunk észrevétlenek maradni. Kedvenceink az őszinte és érzelemdús elkapott pillanatok, melyeket veletek együtt mi is átélünk. Nem véletlen, hogy mindketten szeretjük, amit csinálunk.

Ahogyan nincs két egyforma pár, úgy nincs két egyforma esküvő sem. Nem a megszokott sablonokat kapjátok, hanem olyan felvételeket, amelyekben az egyéniségetek tükröződik majd. Kedveljük az apró részleteket, hiszen ezek is hozzájárulnak a nap hangulatának visszaadásához.
Ha stílusunk közel áll hozzád, keress fel bennünket!

Reggeltől…

Számunkra az esküvő napja a készülődéssel kezdődik. A fodrásznál, kozmetikusnál és az öltöztetés során készített fotók és videófelvételek is megismételhetetlen eseményeket örökítenek meg. Ezúton is köszönjük a bizalmat eddigi menyasszonyainknak, hogy megosztották velünk ezeket a bensőséges pillanatokat!

Ha többet szeretnél megtudni a munkánkról, olvasd el ügyfeleink véleményét, nézegess videoklipeket, fotókat és olvass bele a blogunkba.

Magyarországon belül nincsenek számunkra távolságok, de külföldön is szívesen teljesítünk megbízásokat.