A Fine Art album a hagyományos, papírképeket tartalmazó esküvői album modern alternatívája, az esküvői fotózás csúcsterméke.

A jó fotók ma már nem elegendőek, pláne, ha csak egy pendrive-on pihennek a polcon. Valódi, kézzelfogható ÉLMÉNYT Fine Art albumokban képesek nyújtani a fotók. Az oldalak grafikai tervezése során használt finom árnyalatok, árnyékok és keretek, valamint panorámajellegű fotók és képsorozatok teszik egyedivé a Ti albumotokat. Az albummal akár minden nap átélhetitek az esküvőtök történetét, felidézhetitek az érzelmeket.

Albumtervek:

Lívi és Csabi (Visegrád) esküvői fotói Fine Art albumban
Szilvi és Krisztián (Brüsszel) albuma az esküvő előtti fotózásról

A Fine Art albumok jellemzője a strapabíró hordozóra kasírozott, kiváló minőségű, lézerlevilágítással készült fotókból álló dupla oldalak, amelyek teljesen síkban nyithatóak. Az albumok 30-60 oldalas változatban, extra minőségű „eco” vagy valódi bőrborítókkal is kérhetőek.

Az albumok széles méretválasztékkal rendelkeznek, a leggyakrabban a következő méretekben készülnek: 30×30 cm, 20×20 cm, 40×30 cm (nyitott állapotban 60×30, 40×20 és 80(!)x30 cm-esek). A kisebb albumok leginkább a szülőknek szolgálnak értékes ajándékként.

fineart-2 fineart-1 premiumfineart-03 premiumfineart-20

Az általam kínált albumok a luxuskategóriába tartozó, nagyrészt kézzel készülő egyedi alkotások. Az album lapjai 1 vagy 1,5 mm vastagságúak, fehér vagy fekete színű kartonra vannak kasírozva. Az oldalak silk vagy metallic felületűek, ezen kívül különleges, minőségi könyvkötés, és maximum 100 oldalas terjedelem (50 dupla oldal) jellemzi őket.

premiumfineart-01 premiumfineart-21 premiumfineart-07 premiumfineart-16

Az esküvő után bármikor, akár évek múlva is készülhet album. Az albumokról itt nézhettek fotókat, mintaalbumokat személyes találkozó alkalmával tudok mutatni. Árajánlat e-mailben kérhető.