Esküvői fotózás

Esküvői kreatív fotósorozatokat 80.000 Ft-tól készítek. Ilyenkor egy külön napon töltünk együtt néhány órát az esküvői stressztől mentesen, és több helyszínt is be tudunk járni, miközben elkészítem a kreatív fotóitokat. Ha az esküvői fotózás mellé kéritek a külön napi kreatív fotózást, az árból 25% kedvezmény jár!

Teljes esküvők fotózása 240.000 Ft-tól, több száz egyenként utómunkázott, teljes felbontású digitális fotó átadásával. A hétköznapokon rendezett, valamint a novembertől márciusig megtartott esküvőkre speciális kedvezmények érvényesek. Az esküvői szezonon kívül vagy hétköznapokon akár 2 órás esküvői fotózás is kérhető.

Pontos árajánlatért kérlek küldjetek e-mailt a dátum és a helyszínek megjelölésével, valamint néhány szóban írjátok le az esküvő menetét és az elképzeléseiteket. 24 órán belül küldöm az árajánlatot, ha pedig már foglalt vagyok az esküvőtök időpontjában, kiváló kollégákat fogok ajánlani.

Esküvői filmezés

Főszezonban (áprilistól októberig) csak egész napos rendelkezésre állással vállalunk filmezést. Ez a készülődéstől  a menyecsketánc végéig – maximum hajnal 1-ig tartó intervallumot jelent. A filmkészítést főszezonban projekt áron végezzük, mely 2020-ban 220,000,- Ft-tól indul. A munkadíj mindig tartalmazza a teljes körű utómunkákat, a 3-5 perces highlights (minták ezen az oldalon találhatóak), valamint egy 20-30 perces hosszabb, vágott film készítését.

Részletes árajánlatért kérlek írjatok e-mailt, melyben legalább az esküvő időpontját és a helyszín(eke)t szíveskedjetek megadni.