Esküvői fotózás

Esküvői kreatív fotósorozatokat 80.000 Ft-tól készítek. Ilyenkor egy külön napon töltünk együtt néhány órát az esküvői stressztől mentesen, és több helyszínt is be tudunk járni, miközben elkészítem a kreatív fotóitokat. Ha az esküvői fotózás mellé kéritek a külön napi kreatív fotózást, az árból 25% kedvezmény jár!

Teljes esküvők fotózása 200.000 Ft-tól, több száz egyenként utómunkázott, teljes felbontású digitális fotó átadásával. A hétköznapokon rendezett, valamint a novembertől márciusig megtartott esküvőkre speciális kedvezmények érvényesek. Az esküvői szezonon kívül vagy hétköznapokon akár 2 órás esküvői fotózás is kérhető.

Pontos árajánlatért kérlek küldjetek e-mailt a dátum és a helyszínek megjelölésével, valamint néhány szóban írjátok le az esküvő menetét és az elképzeléseiteket. 24 órán belül küldöm az árajánlatot, ha pedig már foglalt vagyok az esküvőtök időpontjában, kiváló kollégákat fogok ajánlani.

Esküvői videózás

Általában a készülődéstől hajnali 1 óráig vagy a vacsora elejéig tart a filmezés, de bizonyos esetekben rövidebb rendelkezésre állással is vállalok esküvői videózást. A filmkészítés díja a a veletek eltöltött időtől, valamint az egyéni igényektől függ, az esküvői szezonban 160.000-300.000 Ft között alakul. A munkadíj mindig tartalmazza az utómunkákat, videoklip készítést (minták ezen az oldalon találhatóak), valamint a vágott anyag átadását pendrive-on.

Részletes árajánlatért kérlek írjatok e-mailt a dátum, a helyszínek és az igényelt filmezési időtartam megjelölésével.