Részletesebb bemutatkozásomat a FotoVig.hu-n olvashatod.

Esküvő előtt

A párról már az esküvő előtt is készülhetnek fotók (engagement session vagy e-session). Ilyenkor néhány órát, vagy akár több napot is együtt töltünk. Bejárjuk kedvenc helyszíneiteket, jobban megismerjük egymást, megszokjátok, hogy gyakran a közeletekben vagyok és fotózlak titeket. Általában 1-2 hónappal az esküvő előtt készülnek ezek a felszabadult, őszinte boldogságot tükröző fotók.

Az esküvőn

Legtöbbször a készülődéstől vagyok veletek addig, amíg szeretnétek. Digitális tükörreflexes fényképezőgépeket használok, a képeket mindig átadom teljes felbontásban is, így a papírképek nagyíttatását magatok is intézhetitek.
A képek 2-4 héttel a fotózás után tekinthetők meg honlapunkon, az ügyfelek részére fenntartott jelszóval védett galériában. Innen lehet kiválasztani az albumba szánt fotókat. Az adathordozókat egyedileg tervezett, igényes borítóban, a lemezeket ugyanolyan stílusú grafikával ellátva adom át.


A teljes felbontású, digitálisan korrigált (szín- és tónuskorrigált, alapszinten retusált, nagyításra kész) képfile-ok DVD-lemezre kerülnek, amelyekről minden fotólabor tökéletes papírképeket tud nagyítani (bármekkora méretben).

A fotókból szinte mindig Fine Art albumok készülnek, ezekről bővebben az Albumok menüpontban olvashattok.