Ezen az oldalon a leggyakoribb kérdésekre találtok választ. Ha bármilyen egyéb kérdés felmerül bennetek, lépjetek kapcsolatba velünk!


A honlapon hangsúlyozzátok az együttes munkát. Ez azt jelenti, hogy ha nekünk csak a fotózásra vagy csak a videózásra lenne szükségünk, nem vállaljátok el a megbízást?

Az együttes munka előnyeit valóban igyekszünk kiemelni, úgy gondoljuk, együtt jobbak vagyunk. Mindig van azonban olyan esküvő, ahol csak egyikünkre tartanak igényt, ezért természetesen külön is elvállaljuk a fotózást vagy a videózást.


Úgy látom, elég sok városban megfordultatok már Magyarországon. Ha mi külföldi esküvőt tervezünk, oda is el tudtok jönni?

Magyarországon valóban nincsenek számunkra távolságok. Budapest, Sopron, Nyírbátor, Szeged, Miskolc, Győr, Keszthely, Pécs – csak néhány város, ahol megfordultunk már munkánk során. Mivel szívesen utazunk, a világ végére is elmegyünk a kedvetekért – az utazás megszervezése miatt azonban minél hamarabb értesítsetek bennünket.


Elvállaltok csupán egy szertartásból álló esküvőket is?

Nagyon ritkán, mivel stílusunkból adódóan a teljes esküvőre szóló megbízások a kedvenceink. Kihívás számunkra, hogy a készülődés izgalmaitól legalább a vacsora kezdetéig dokumentáljuk az eseményeket, olyan képekre vadászva, amelyekre nem is emlékezhettek az esküvő forgatagában.


Mikor foglaljunk le titeket?

Lehetőleg minél előbb, ugyanis a népszerű májusi és nyári szombatok már egy évvel korábban kezdenek elfogyni. Sajnos nagyon sok érdeklődőt kell elutasítanunk, mert túl sokat vártak, mielőtt felvették velünk a kapcsolatot. Előfordul, hogy az esküvő dátumát igazítják hozzánk – egyre több hétköznapon vagy vasárnap tartandó esküvőn veszünk részt.


Hol tudunk találkozni?

A találkozókat Kecskeméten, Szegeden vagy Budapesten tudjuk lebonyolítani. Ha külföldön éltek vagy nincs lehetőség az esküvő előtt személyesen is megismerkednünk, Skype-on, webkamera segítségével tudunk virtuálisan találkozni egymással.


Mi a foglalás menete?

Az első lépés, hogy e-mailen megkerestek bennünket. Csupán néhány információra van szükségünk: az esküvő dátuma és helyszíne, valamint az, hogy nagyjából mettől-meddig tartotok igényt a szolgáltatásainkra. Ez alapján árajánlatot küldünk, amit ha elfogadtok, személyes találkozón beszéljük meg a további részleteket. FONTOS: mivel egy-egy dátumra több ajánlatkérés is beérkezik, annak a párnak az esküvőjén tudunk ott lenni, akik a leghamarabb visszajeleznek, illetve kifizetik a foglalót. Foglaló fizetése nélkül maximum 2 munkanapig tudjuk fenntartani a dátumokat!


Miért titeket válasszunk?

Csak akkor válasszatok minket, ha tetszik a munkánk, azonosulni tudtok a stílusunkkal. Ha csak egy fotósra vagy videósra van szükségetek, esetleg átlagos és olcsó szolgáltatásokat kerestek, akkor nem mi vagyunk az ideális jelöltek számotokra.

Ha barátként tudtok kezelni minket, rajongtok egymásért és ezt ki is tudjátok majd mutatni, szerettek mosolyogni, a fotóitokat és a filmeteket évek múlva is szívesen megnéznétek, akkor keressetek minket!