Minden egyes vélemény valódi e-mail, amit a pároktól kaptunk. Ezek a szavak adják munkánk igazi értelmét.


Tilda és Laci | Nyíregyháza, Tarcal (fotó)

Köszönjük, és hálásak vagyunk. Nagyon tetszenek a képek, a meglepid pedig csodálatos. Miközben néztük, teljesen magával ragadott az a kellemes és felemelő érzés, ami akkor is egész nap uralkodott rajtam.
Szerintem az a jövőben is így lesz, ahányszor meg fogjuk nézni ezt a kisfilmet…


Anja & Misi | Budapest, Tata (fotó)

Dear Laci,

thanks for the nice pictures and the good service at the wedding. We were really happy when we saw the pictures as they are as we wanted them to be.

Anja / Misi


Judit és Tomi | Budapest (fotó)

Ámulunk és bámulunk el vagyunk ragadtatva teljesen !!!!!!!! :-))))))))))

Anyukám, Apukám, Húgom üzen neked valamit:
A képek fantasztikusak, festménybe illőek, képeslapot lehetne csinálni belőlük!
Divatlapba felkérés esetén engedélyezik, hogy megjelenjenek a Képek :-)))))) !

A kis tesóm esküvőjén te vagy a fotós!!!!!

A képeket mióta átküldted naponta többször megnézzük!
Nem bírunk betelni velük!
Nagyon-Nagyon ügyes vagy!!!
Nagyon örülünk, hogy Rád találtunk és Te voltál ott a Nagy napon!
Szeretnénk majd máskor is felkérni, más alkalmakra is, persze ha
elvállalod, lesz még olyan alkalom az életünkben, hogy szükségünk
lesz egy profi fotósra, RÁD!!!
Annyira jól megláttad a helyszín szépségeit, nem tudjuk hogyan
csináltad, de az embereket pont abban a pillanatban fényképezted ami
tükrözi milyenek … Ők ..:).
Olyan voltál mint egy régi barát aki ismer bennünket!
Oldalakat írhatnánk mennyire boldogok vagyunk a fényképeiddel….
Válogattunk melyik a kedvencünk, 422 darab képet találtunk!!!
Köszönjük szépen!

Üdvözlettel,
JuditTomi


Timi és Gábor | Nagykáta (fotó-videó)

Nem tudunk betelni a képekkel, annyira szuperek lettek :) Minden egyes pillanatát megörökítetted az esküvőnknek…nagyon jó érzés felfedezni a részleteket a fotókon. :))) Nem tudjuk eléggé megköszönni, mert a te fotóid miatt soha nem fognak megfakulni az emlékeink :)

Tényleg meseszépek a képek, köszönjük :)


Lívi és Csabi | Dunabogdány, Visegrád (fotó)

Már nagyon vártuk a képeket és rögtön rávetettük magunkat a családdal.

Nagyon jók lettek a képek, mindenkinek nagyon tetszettek! :-) :-) :-)
Jól visszaadják a hangulatot és nagyon örülünk, hogy elkaptál ennyi vidám, meghitt pillanatot! Mókás volt megnézni azokat a részeket is, amiken nem voltunk jelen! Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyit dolgoztál velük, és hogy te voltál a fotósunk! Nekünk hatalmas élmény volt!


Bogi és Tamás | Miskolc, Lillafüred (fotó)

Még csak vagy 80-at néztünk meg, ki-ki a maga munkahelyén, de megállapodtunk, hogy a többit együtt nézzük meg otthon, szóval a végső eredményhirdetésre még várnod kell.

Amit eddig láttam, az nagggyon jóóó! :-) :-) :-) (Bővebb kifejtés később.)
Mégis mikor készítettél te ilyen sok képet a készülődésről??? :-) Most vagy én nem voltam ott végig, vagy te voltál ott mindenhol…
Jó választás voltál, ezt továbbra is mindenkinek mondani fogom. :-)
És előre kíváncsi vagyok a már házas ismerősök arcára, mikor meglátják a szuper képeinket, és rájönnek, hogy az övék is lehetett volna ilyen…

Gondoltam, induljon jól a reggeled, idemásolom, mit írt a motoros srác kedvese a slideshow-ról:
„…már nem tudom hanyadszor nézem végig, mert annyira tetszik!!!! Annyira jó képek!!!!! Egyáltalán nem szokványosak és mégis, megható, egyszerű és szerintem tökéletes. Gratulálok, nagyon jó fényképészt választottatok!!!!!”


Ivett és Miki | Budapest (fotó)

Nagyon szépen köszönjük a fényképeket, már alig vártuk, hogy láthassuk őket. Nagyon jók lettek!!!
Igazából alig hittük el, hogy ilyen jó képeket lehet rólunk készíteni… Le a kalappal előttetek!!!
Nagyon köszönjük a sok időt és munkát amit belefektettél. Nem bántuk meg hogy téged választottunk, sőt… Bátran foglak ajánlani mindenkinek, mert szerintem kihoztad belőlünk a maximumot!
Köszönjük szépen!!!


Judit és Jani | Taksony (fotó-videó)

Hmmm… nem is tudom, hogy hol kezdjem…

Utoljára mikor telefonon hívtalak azt kérdeztem tőled, hogy milyenek lettek a képek… a te válaszod akkor az volt, hogy „lett egy-két jó köztük” … Hááát azt a pár napot nem kívánom senkinek…. Úúúristen milyenek lehetnek ezek a képek?? Az egész esküvőből egy–két jó!!?? Úgyhogy alig vártam már, hogy csütörtökön hazaérjek és teljesen egyedül leüljek a gép elé és megnézzem őket. Mindenféle megfordult már a fejemben…

Tudod László, azért örülök, hogy nem egy az ízlésünk… :-) :-) :-) Én még ilyen csodás képeket nem láttam (főleg nem magamról)… Teljesen és tökéletesen meg vagyok elégedve velük és ezt a véleményemet a család és az ismerősök is mind osztja. A hétvégén egy pár (jó pár) embernek megmutattam mert már nagyon várták őket és őszintén egy kicsit el is dicsekedtem velük, hogy a mi esküvőnkről milyen fantasztikus képek lettek!

Nagy ötlet volt a vonatállomás és a játszóház – ami szerintem nagyon vagány és itt mifelénk nagyon bevállalós. A klasszikus szépség pedig a templomkerti fotózás…

A készülődés is hihetetlen jól lett megörökítve…. De ezt szinte minden egyes mozzanatról elmondhatnám. Ahogy az ember végig nézi őket újra és újra átéli azt a napot.

Az egész tele van élettel, színnel, jó kedvvel és így tökéletes az egész.

Köszönjük a munkádat és a gyönyörű képeket!


Livi és Zoli | Veszprém (fotó)

Nagyon tetszenek a fotók, köszönjük szépen!

Amióta elérhető az ízelítő, akivel csak találkozunk, gratulál, hogy téged választottunk, és mindenki nagyon várta a folytatást (ahogy mi is).

Utólag is elnézést, ha az elején (az öltözködésnél) nem szolgáltunk elég témával – volt egy ilyen érzésünk a fényképeket nézve –, de úgy tűnik, ezt a helyzetet is remekül megoldottad.

Az is tetszik, hogy sokfélék a képek: vannak „álló” fotók (amik egyáltalán nem tűnnek „beállítottnak”), mozgást megörökítő felvételek, klasszikus „komoly” és vidáman bohém képek, és mindezek nagyon jól dokumentálják a nap eseményeit.

A portrék meglepően pontosan rögzítik az emberek egyéniségét, sikerült mindenkinél egy-egy (vagy több) jellemző gesztust elkapnod. Mindig jókor voltál jó helyen – olyan kép is volt, aminél csodálkoztunk, hogy hogy kerültél oda. :-)


Eszter és Péter | Kecskemét (fotó)

Szia Laci!

Az egész esküvőt és a fotózást is igyekeztem tudatosan megtervezni, ezért ragaszkodtam ahhoz is, hogy már a készülődéstől készüljenek fotók – és természetesen nem bántam meg, gyönyörű képek születtek!!! Imádom a színeket, azt a látószöget, amivel a közeli fotók készültek, az apró részletek, azokat a megmosolyogtató eseményeket, amiket nem is volt időm észrevenni (Zita barátnőm körömlakkozása)…

A kertben a padnál is készült pár olyan kép, ami tuti befutó. A vasutas fotókra nagyon kíváncsiak voltunk, nem szokványos helyszín, az tuti. Talán a vörös vagon előtt készült pár képre vagyok a legbüszkébb, és kihagyhatatlan Peti szemüveges beállása a tartálykocsi mellett! :-)) És persze az utómunka is nagyon-nagyon bejön!
A felüljáró alatti helyszín is többet adott, mint amit laikus szemmel az ember gondolna. Nem is gondoltam volna, hogy akkor is fotók készültek, amikor csak hülyéskedtünk, vagy furcsa arcokat vágtunk, mindenesetre ezek is minket jellemeznek, ezek vagyunk – együtt…
Szeretem nagyon a vendégekről készített portrékat, elkapott pillanatokat. A vacsora alatt/után (gondolom) nehéz úgy fotókat csinálni, hogy azon minden táncoló vendég normálisan nézzen ki, de a teraszon szivarozós, táncos-bedöntős és az idióta szemüveges fotók nagyon tetszenek! :-))

Üdv. Eszter (és Péter)


Ági és Piers | Budapest (fotó)

Koszonjuk szepen, hogy igy ennyit dolgoztal a kepeinken, nagyon-nagyon boldogok vagyunk az eredmennyel es nagyon szerencsesnek erezzuk magunkat, hogy te csinaltad a kepeinket!!!!
Es ahogy a Piers mondana ’You are a star!’

…az albumok olyan szepek lettek, hogy nem tudok betelni veluk. :-) Megegyszer nagyon koszonjuk a sok idot es munkat amit belefekettel. A szuleimnek is nagyon tetszik es buszken mutogatjak a csaladnak es baratoknak.


Évi és Attila | Debrecen (fotó)

Szia Laci!

Annyira éreztük mindketten Attilával, hogy téged kell választanunk, és hogy benned 100%-ig megbízhatunk, mert olyan fotókat fogsz nekünk adni, amivel tökéletesen meg leszünk elégedve. (Pedig mindketten nagyon kritikusak vagyunk :-)
Egyszerűen megérintettek a fotóid már az első alkalommal, amikor a neten kerestünk az esküvőnkre fotóst. Átjön rajtuk, hogy szeretettel készíted őket, amellett persze, hogy technikailag is nagyon jók, és nagyon jó szemed (és gyors kezed :-) van a jellegzetes pillanatok megörökítéséhez – profin megkomponálva azokat.
És ezt más is látja. Ezt csak így érdemes csinálni.

Nagyon élveztük az egész esküvőt, meg fotózást, meg mindent, én legszívesebben minden évben rendeznék 1 esküvőt! :-)

Évi és Attila


Zsuzsi és Tamás | Budapest (fotó-videó)

Kedves Laci!

Nagyon tetszenek a képek, tényleg, éppen ma hívtak anyósomék, h ők is oda vannak teljesen, h mennyire eredetiek és szépek. Nagyon-nagyon örülünk neki, h nem ilyen szokványos beállított képek lettek, hanem őszinte és kötetlen örömképek. :)))))))
Ehhez természetesen a Te tehetséged és tudásod kellett – mert amúgy nem kifejezetten gondolom magam fotogénnek! Szinte újra átéltem az egész napot ahogy néztem őket és fantasztikus érzés volt, aludni is alig tudtam utána.

Szóval nagyon köszönjük Neked, h ilyen csodálatos emlékünk marad és ígérem a fórumokon is nyugodt szívvel és bőkezűen ajánllak majd, mert igazán profi munkát végeztél. Nem akarlak ennyit fényezni, de tényleg így gondolom!

Üdv, további szép munkákat: Zsuzsi


Márti és Attila | Nyírbogát, Nyírbátor (fotó-videó)

Kedves Laci!

Mindenkinek az életében eljön egyszer (na jó, Attilának kétszer) az a pillanat, mikor a saját esküvőjére készül. Igyekszünk ekkor megtalálni azokat az embereket, akik később munkájukkal segítenek felidézni az emlékeinket. Mi is így találtunk rád.

Különlegeset akartunk és különlegeset kaptunk. Nem a megszokott beállításokat, hanem pillanatokat, amelyek hűen tükrözik az életünk egyik fontos napját, és minket.

A képeket, az albumot is mindenki csodálja és ez az elismerés a Tiéd. Az album „lélegzetelállító”. Nem tudom, hogyan csináltad, de csak azok a képek szerepelnek benne, amelyek a kedvenceim lettek.
Nem tudom, hogy mi a legmegfelelőbb szó, amit írhatnék, mert ide egy egyszerű köszönöm nem elég. De az biztos, hogy büszkén mutogatjuk majd az unokáinknak is.

Remélem, hogy minél hamarabb látunk majd valamelyik ismerősünk esküvőjén, de legkésőbb az ezüstlakodalmunk fotózásán!
További sikeres munkát kívánunk Neked és azt, hogy mindenki ilyen hálás legyen azért, amit csinálsz, mint Mi.

Köszönettel: Márti és Attila


Viki és Koko | Sopron (fotó-videó)

Kedves Laci!

Naggyon-naggyon tetszenek a fotók!! Már első látásra szerelem volt közöttünk és néhány fotó között. Abszolút kedvencem a „zárdás” fotó! :)) Ez az a kép, amikor a kapuban sétálok a csokromat nézve. Ezenkívül még rengeteg tetszik. Nincs is olyan fotó, ami ne tetszene, inkább csak magunkkal nem vagyunk megelégedve egy-két képen, de erről nem Te tehetsz. Te hozott anyagból dolgozol :))
Nagyon örülünk, hogy Téged kértünk fel, mert fantasztikusak a képek…
Szeretném megkérdezni, hogy melyik az a szélkerekes fotó, amiről írtál, hogy olyan jól sikerült, mert mi nem jöttünk rá, számunkra mindegyik tökéletesre sikerült. :))

Viki & Koko


Szilvi és Krisztián | Boldog, Gödöllő (fotó-videó)

Kedves Laci!

Nem találunk szavakat, milyen gyönyörű és csodálatos képeket készitettél az esküvőnkről! Nem tudjuk elégszer megköszönni, hogy életünk legfontosabb napján ott voltál és minden pillanatot megörökitettél – ami nekünk örök emlék marad! Nem giccses fotókat kaptunk, hanem Te tényleg ösztönösen érezted, melyek azok a momentumok, amik számunkra oly fontosak lehetnek! Büszke lehetsz magadra, büszke lehetsz a munkádra és aki Téged választ, csalódni nem fog, ebben biztosak vagyunk! Számunkra az esküvőnk életünk legszebb napja volt és köszönjük Neked, hogy még szebbé tetted a fotóid által! Minden pillanatát élveztük az esküvő előtti fotózásnak is, az esküvőn is és biztos lehetsz benne, hogy babaváráskor és természetesen utána is megkeresünk – mert állandó megrendelőid lettünk! A fotókönyvek és a fine art albumok pedig mindenki szemébe könnyet csaltak eddig, annyira meseszépek! KÖSZÖNJÜK!


Kedves Béla!

Rólad is csak dicshimnuszokat tudunk zengeni, annyira profi esküvői videót prezentáltál nekünk! A családtagok, barátok, ismerősök egytől-egyig, szinte mozdulatlanul, hol könnybe lábadt szemmel, hol kacagva nézték végig – és egyetlen percig sem unatkoztak! Ezt Neked köszönhetjük! Nem a megszokott, remegős kezű, 19. századi némafilmet kaptunk, hanem egy olyan anyagot, amit még az unokáink is élvezettel néznek majd! A zeneválasztás is kitűnő volt, mind az esküvő előtti- és az esküvői videón és tényleg minden fontos és kivülállónak talán kevésbé fontos pillanatot megörökitettél, aznap szinte eggyé váltál velünk! Rád is számitunk babaváráskor is, mert leendő pici babánknak is látnia kell majd, milyen csodálatos volt az a 9 hónap! Felejthetetlenné tetted életünk egyik legfontosabb napját, KÖSZÖNJÜK!!!

Fiúk! Hihetetlen, mennyire profin tudtok együtt dolgozni, mindig figyeltek a másikra és nem akadályoztátok egymást egy másodpercig sem a munkában! Az esküvői anyagok pedig magukért beszélnek! Csak igy tovább, Ti vagytok a legjobbak!!!


Mariann és Attila | Kazincbarcika, Lillafüred, Miskolc (fotó-videó)

Kedves Béla!

Amikor az esküvői videónkra gondoltam, olyasmi járt a fejemben, hogy fontos, mert a leendő gyermekeinknek milyen jó lesz majd látni a szüleik boldogságát, a nagyszüleik büszkeségét, a vérszerinti rokonaikat és azokat a barátainkat, akik talán még náluk is jobban ismernek bennünket. Felfedezik majd az arcvonásainkban, a mosolyunkban és a gesztusainkban a sajátjukat.

Ezt reméltem, de többet kaptam. Nem csupán a dokumentumfilmek tárgyilagosságával rögzített képsorokat, hanem művészi érzékenységgel, s nagy gonddal szerkesztett alkotást, személyre szólót.
Kezedben a kamera kiemelte a szépet, megmutatta a részletek finomságát.
Diszkrét jelenléttel előcsalogatni a mosolyt, az egymást simogató tekintetet, nem mindenkinek sikerült volna.
Harmonikusan egymás mellé rendezni a kiegészítőket, az eseményeket megörökítő felvételeket, s emellett az aláfestő zenét úgy megválasztani, hogy rímeljenek a képsorokkal, erősítve a hatást, nem kis feladat, de neked tökéletesen sikerült.

A jól megválasztott dal olykor felemel, máskor felvidít vagy csupán diszkréten érvényesülni hagyja a látványt. Köszönjük, hogy a képekbe szőtted kedvenc számainkat is, ettől lett az egész még személyesebb.
Megvan benned a játékosság, ahogy észreveszed az olyan apró, mégis szívet derítő részleteket, mint a toppanó lábak, a maszatos gyermeki száj mosolya, amitől még árnyaltabb, teljesebb lett a kép.

A vágás eredményeként pedig egy érzelmi vitorlázásra hívsz: a csodálattól a megilletődöttségen át, a felszabadult kacagásig széles érzelmi skálát ölel fel a „mi filmünk”. Azt mondják, a humor az élet sója, a mi esküvőnkön elég jutott belőle; többek egybehangzó véleménye szerint egy jó bohózattal érnek fel a záró képsorok. Felszabadultan kacagtunk rajta.
Az első „vetítés” során a szüleink és nagyi arcán látni az önfeledt boldogságot, a megelégedettséget, megfizethetetlen élmény volt, és biztos vagyok benne, hogy még sok szép órát jelent majd nekik és nekünk is, amikor újra és idővel ismét újra elővesszük, hogy emlékezzünk életünk eme fordulatokkal teli, megismételhetetlen napjára.
Mindketten úgy érezzük, hogy jól tettük, hogy téged bíztunk meg ennek a napnak a megörökítésével, és profi munkát kaptunk a kezünkbe!

Köszönettel: Dr. Oláhné Tiszavölgyi Mariann


Kedves Laci!

Aznap este, amikor megkaptuk tőled a linket, már alig vártam, hogy közösen megnézhessük életünk fontos eseményeinek lenyomatát. Közben elvesztettem az időérzékemet: a másfél óra perceknek tűnt. Talán ezt az élményt egy moziban átélt fordulatokkal teli filmhez hasonlíthatnám, ahol van tömény izgalom, öröm és csodálkozás, amikor egy-egy (közös) portré kiragyogott a többi közül és finom diszkrécióval a köztünk lévő érzésekről mesélt. Olykor az is megesett, hogy a képsor saját életre kelt és a pajkos képzeletem játszani hívta, a várfalhoz vagy a vén fa gyökereihez. Van olyan kép, ahol arcunkon játszik a fény, s akár egy impresszionista festmény, a pillanatot ragadja meg.

Persze az egész „film-élmény” a készülődéssel indult el. Már itt látszott, hogy nem mindennapi időtöltésnek nézünk elébe. Talán megfordulhatna a fejünkben, mi érdekes lehet néhány rendezetlen loknin, ami szanaszét hullámzik viselője fején… nos csak az, akinek érzéke van hozzá, látja meg a lehetőséget e látszólag mindennapi történésben, az fedezi fel egyből, hogyan „fésülje egy képpé” a történet szereplőit úgy, hogy az ne pusztán dokumentumként vezesse fel a történetet. Így szűri egybe a múzsát, szépítőjét és a plakátot. Így látja meg a lehetőséget egy tükördarabban vagy akár egy hajtűben. Érzi, ha sok a szín és elég, ha kettő van belőle.

Aztán persze következett a cselekményt megörökítő fejezet, ahol diszkrét jelenléttel kísértétek az eseményeket. Elsősorban a templomban a tereket átfogó képekkel sikerült ámulatba ejtened bennünket.

Jó volt, hogy felismerted, hogy az izgalom hevében könnyen elmaradhatott volna a családtagokat és barátokat kisebb csoportokban megörökítő képsorozat, fájó lenne a hiánya. Hiszen ebben a rohanó világban kevés az alkalom összegyűlni, a legjobb ruhánkban együtt ünnepelni, gondolatot cserélni, az érzéseket magunkból kitáncolni, felszabadultan együtt nevetni…
Jó érzés lesz majd visszanézni, s – ha minden jól megy –, a leendő gyermekeinknek mutogatni, hogy milyen volt a dédi, s hogyan ropták a párok. Milyen boldogság is volt, mikor a családunk apraja-nagyja és a barátok egyszerre mozdultak meg, hogy a kedvünkért összegyűljenek, s velünk együtt örüljenek.

Részetek van az emlékezésben, hiszen a tünékeny pillanatot s az ifjúságot évek múltán, már csak a képek és a videó idézik fel, és restaurálják a fakuló emlékeket.

Köszönettel: dr. Oláhné Tiszavölgyi Mariann


Györgyi és Zoli | Mezőkövesd, Noszvaj (fotó)

Találtam egy idézetet, amivel szeretném megköszönni a munkádat:
„A kép első kötelessége, hogy ünnep legyen a szem számára.” (Delacroix)

Ezt 120%-osan sikerült elérned, érzelmek, helyzetek, pillanatok ugranak be, amikor egy-egy képre ránézünk. Remélem még találkozunk!

Üdv: Györgyi


Emese és Tamás | Martonvásár, Budapest (videó)

Kedves Béla!
Reggel óta annyiszor néztük már meg az esküvőnkről készített klipedet, hogy szalagon már biztosan elkopott volna! :-) Fantasztikus érzéked van a szép, finom pillanatok megragadásához, és ezek harmonikus egységbe foglalásához. Nem csak a megtörtént eseményeket, a látványt tudod visszaadni, hanem az adott pillanat hangulatát, érzelmi tartalmát is. Sok részlet számunkra is újdonságkét jelent meg, máskor pedig jó volt ismét emlékezni, hogy „tényleg ez is volt”.
Hálásak vagyunk, hogy velünk tudtál lenni az esküvőnk napján, mindig tapintatosan a háttérben maradva, ugyanakkor minden fontos szép pillanatot észrevéve és megörökítve. Köszönjük hogy a „nagy napunkról” ilyen gyönyörű filmet tudtál csinálni!
Emese, Tamás


Ági és András | Pécs (fotó-videó)

Amikor megnéztük a referencia munkáitokat, egyértelműen tudtuk hogy Titeket szeretnénk fotósnak, videósnak.
Általában nem nagyon szeretjük ha fényképeznek, de kimondottan jól éreztük magunkat a fotózás, videózás alatt, egyáltalán nem zavart a fényképezőgép, kamera.
Nagyon köszönjük a képeket, egyszerűen tökéletesek.
Mindenki nagyon dicsérte a gyönyörű képeinket, a szuper beállításokat.
Ági és András


Krisztina és Jeremy | Dunaújváros, Budapest (fotó-videó)

Kedves Laci és Béla!
Szeretnénk megköszönni, hogy tökéletes és profi videóval valamint képek özönével tettétek felejthetetlenné a nagy napunkat.
Már az első e-mail és Skype-alkalom után szinte barátokként kezeltetek minket és tudtuk, hogy látatlanban is abszolút megbízhatunk Bennetek.
Sem mi, sem a magyar és külföldi vendégek nem csalódtak! A budai vár melletti fotózás remek hangulatban telt, az esküvő és vacsora alatti fotózás és videózás pedig szinte észrevétlenül zajlott.
Mivel a vendégek többségétől távol élünk, az internetes link nekik is segítséget nyújtott abban, hogy az esküvőnk minden pillanatára emlékezzenek.
Köszönjük a minőségi munkát!
Krisztina és Jeremy


Noémi és Attila | Budapest (fotó-videó)

Kedves Béla!
Munkádat ismételten köszönjük szépen – Így kell ezt csinálni !!! :) Profi munka! De tényleg! Nagyon ügyes vagy, látszik, hogy szereted a munkádat! Olyan beállítások köszöntek vissza a TV-képernyőn, amikre nem is emlékeztünk, hogy azt akkor és úgy csináltad.
A fotókat olyan technikával vetted fel, hogy mozgást varázsoltál azokba, egyszerűen fantasztikus! Nem beszélve az „Így készült” werkfilmről a végén, ami még varázslatosabbá tette az emlékezést, segített feleveníteni azt a csodálatos érzést, ami azóta is tart, az Esküvő hangulatát, azt, hogy az a nap kettőnkről szólt! A zenei aláfestésekkel kapcsolatosan szintén jól tettük, hogy annak kiválasztását is rád bíztuk, mert fantasztikusan passzolnak az adott bejátszásokhoz.
Kívánjuk, hogy másoknak is sikerüljön olyan sok örömet szerezned, mint Nekünk!
Köszönjük Béla!
Üdv: Noémi+Attila

Szia Laci!
…amikor megküldted a fotókat, pont lefekvéshez készülődtünk, de előtte még letöltöttük a leveleinket. Már olyan fáradtak voltunk mind a ketten, hogy alig tudtuk nyitva tartani a szemünket. Erre megjött az SMS, hogy feltöltötted a képeket, mire olyan izgalomba jöttünk, hogy egyből kipattantak a szemeink. Gyorsan fel is mentünk a linkre és háromszor is végignéztük a fotókat. Az esküvő óta nap nem telt el, hogy ne emlegessük azt a szép napot, de a fotók még jobban segítették az emlékezést.
Kívánjuk, hogy még nagyon sok embernek szerezzél olyan álmatlan éjszakát, mint akkor nekünk, hiszen újraálmodtuk az aznapi eseményeket, aminek hatására csodálatos reggelre ébredtünk.
Köszönjük azt a nem mindennapi hozzáállást, amit részedről tapasztaltunk az első találkozásunktól a legutóbbi leveledig.
Noémi+Attila


Detti és Viktor | Budapest (fotó-videó)

Kedves Laci és Béla!
Ezúton szeretnénk megköszönni a tökéletes képeket és videót. Mindenhol ott voltatok időben, felkészülve és abszolút nem éreztük magunkat zavarban. Nagyon profi módon dolgoztatok.
Sikerült minden fontos, érdekes, izgalmas, megható pillanatot elkapnotok. Azóta már sokan látták a felvételeket, nagyon sok embernek még mindig könnybe lábad a szeme.
Köszönjük, hogy ilyen csodálatosan megörökítettétek életünk egyik legszebb napját.
Nagyon boldogok vagyunk, hogy Benneteket választottunk és bárkinek szíves örömest ajánljuk profi szolgáltatásaitokat!
Üdvözlettel,
Detti & Viktor


Gyöngyi és László | Balatonfüred (fotó-videó)

Egy ilyen eseménynél nélkülözhetetlen a fotós jelenléte. Természetességre törekedve, röptében kapta el a pillanatokat, nem kellett kínosan pózolni. Kitűnő képei már Hollywoodba is eljutottak. Vendégeink nagyon sok dicsérettel ajándékozták meg munkáját. Alkalomhoz illő ruhába öltözve szinte elveszett a násznép között. Örökre szóló hálánkat szeretnénk kifejezni munkájáért!
Sok sikert kívánunk a jövőben: Gyöngyi és László

Először kétkedve gondoltam arra, hogy mozgófilmen hogyan is fogok kinézni? De egyszerűen bámulatos! Profikat háttérbe szoritó jeleneteket dolgozott össze, odaillő zenével. Munkájával még az örököseinknek is maradandó élményt alkotott. Nézettségi listánkon életünk végéig az első helyen szerepel: a legszebb film, amit valaha láttunk :-) és soha nem is fogunk megunni! Korunk technikai vívmányai közül a legfontosabb szerepet tölti be, amit semmiképp ne hagyjon ki egy fiatal pár sem! Soha nem fogják megbánni az „eggyel több vendég” munkáját! Csak gratulálni tudunk teljesítményéhez.
Gyöngyi és László