esküvői videós Esküvő előtti film – Love story

Már az esküvő előtt is készülhet egy rövidfilm a házasulandókról. Ennek anyagát általában 1-2 hónappal a Nagy Nap előtt vesszük fel. Ezek a „love story” filmek hétköznapi körülmények között (kirándulás, séta a városban, stb.) mutatnak be titeket, miközben felkeressük kedvenc helyeiteket. Néhány órát vagy néhány napot töltünk veletek – az esküvői stressznek nyoma sincs még ilyenkor. Elmesélitek megismerkedésetek történetét, egymást is jobban megismerjük, és bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé.

Esküvő

Az esküvő napján készülődéstől vagyok veletek addig, ameddig szeretnétek. Az esküvői film rögzítését hosszú ideig tartó utómunkálatok követik, ekkor nyeri el a film végleges formáját (a filmek általános felépítése árajánlatom részét képezi). Az elkészült film hossza általában 30-60 perc, ez függ az események számától, a szertartások hosszától, valamint  a vacsora hangulatától is.

Az alapár három garnitúra DVD-t tartalmaz, melyeket egyedi tervezésű borítóban adok át, a lemezekre színes nyomat kerül. A filmek nem tartalmaznak másolásvédelmet.

A babavárás örömei filmen

2010-től új szolgáltatást vezettem be, melynek keretében végigkísérem a babavárás fontosabb állomásait. Egy babavárásról készült filmet a blogunkban nézhettek meg: Tünde + Gábor + Bulcsú